Ποιότητα Friso

Friso – η εξαιρετικής ποιότητας βρεφικής & νηπιακής διατροφής από την Royal FrieslandCampina, μια εταιρία που περήφανα αποτελεί το μεγαλύτερο συνεταιρισμό γαλακτοπαραγωγών στον κόσμο. Αυτό το γεγονός εγγυάται την αφοσίωση μας στην εξασφάλιση των αυστηρότερων προδιαγραφών ποιότητας σε όλη την αλυσίδα παραγωγής. Άλλωστε, η ασφάλεια τροφίμων και η αφοσίωση μας στην ποιότητα βρίσκεται στον πυρήνα της εταιρικής μας ευθύνης και εξασφαλίζεται από την πιστή ακολουθία ενός φάσματος αυστηρών κανόνων, προδιαγραφών και διαδικασιών. Αυτό συνδέεται άρρηκτα τόσο με την επιλογή των πρώτων υλών όσο και με το σύνολο της παραγωγικής διαδικασίας, της συσκευασίας, της μεταφοράς και αποθήκευσης των προϊόντων. Φυσικά, όλες οι πρώτες ύλες και τα τελικά προϊόντα ελέγχονται συνεχώς για θέματα ασφάλειας και ποιότητας.
 
Τα προϊόντα Friso παρασκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές και τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα βρεφικά & παιδικά γάλατα, πληρώντας τις απαιτήσεις ασφάλειας γάλακτος όπως καθορίζονται από την απόφαση της Επιτροπής της ΕΕ, του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και τους κανονισμούς της Επιτροπής Codex Alimentarius του ΟΗΕ.
 
Το Friso αποτελεί σήμα κατατεθέν της FrieslandCampina Hellas A.E., θυγατρική εταιρία της Royal FrieslandCampina N.V.
 

Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα Friso

ROYAL FRIESLANDCAMPINA N.V.

Η FrieslandCampina, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο, είναι απόλυτα προσηλωμένη στην παροχή διατροφικών προτάσεων που βοηθούν εκατομμύρια καταναλωτές κάθε μέρα να συμβάλουν στη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού με προϊόντα άριστης ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει γάλα, παιδικές και βρεφικές τροφές, τυριά, γιαούρτια, κρέμα γάλακτος, βούτυρο, καθώς και γαλακτοκομικά προϊόντα για την επαγγελματική αγορά.
 
Μαζί με τους 19,054 γαλακτοπαραγωγούς-κτηνοτρόφους μέλη του συνεταιρισμού μας, είμαστε ειδικοί στο γάλα και συνεχώς επενδύουμε στη διεύρυνση της γνώσης και των εφαρμογών του γάλακτος. Αυτή η γνώση καλύπτει από την ποιότητα των βοσκοτόπων στους οποίους βόσκουν οι αγελάδες μας μέχρι την παραγωγή και προσφορά γευστικών και υγιεινών γαλακτοκομικών προϊόντων.
 
Η FrieslandCampina σήμερα έχει έσοδα 11,3 δις. ευρώ (2014), γραφεία σε 32 χώρες, προϊόντα σε πάνω από 100 χώρες, ενώ παράλληλα το ανθρώπινο δυναμικό της φτάνει τα 22,168 άτομα.

Warning