Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Friso® NOVAS™ Signature Milk - Γάλα υψηλής ποιότητας

Τα γαλακτοκομικά μας είναι αναγνωρισμένα για την εξαιρετική τους ποιότητα. Τα καταπράσινα βοσκοτόπια των φαρμών μας στην Ολλανδία και το κλίμα, καθιστούν το γάλα ιδανικό για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων. Οι φάρμες διαδραματίζουν κυρίαρχο ρόλο στην ευρωπαϊκή αγορά γαλακτοκομικών προϊόντων και χαίρουν μεγάλης εκτίμησης παγκοσμίως. Τα προϊόντα Friso παράγονται στην Όλλανδία χρησιμοποιώντας γάλα υψηλής ποιότητας που προέρχεται από τις δικές μας φάρμες. Το γάλα NOVAS™ είναι γεμάτο με βασικά και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, υποστηρίζοντας τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που είναι συνώνυμα με τα ολλανδικά γαλακτοκομικά προϊόντα.

Τα προίόντα Friso® παρασκευάζονται με γάλα NOVAS™

Τα προίόντα Friso® παρασκευάζονται με γάλα NOVAS™  στην Ολλανδία. Tα φυσικά μικρά μόρια και η μαλακή δομή τους το καθιστούν εύκολο στην πέψη, επιτρέποντας την εύκολη απορρόφηση βασικών θρεπτικών συστατικών.

Πάνω από 150 χρόνια τεχνογνωσίας στα γαλακτοκομικά προϊόντα

Είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε την τεράστια εμπειρία, γνώση και την τεχνογνωσία μας πάνω από 150 χρόνια στα γαλακτοκομικά για να δημιουργήσουμε το ιδανικό θρεπτικό περιβάλλον για την παραγωγή γάλακτος υψηλής ποιότητας.

Ειδικά επιλεγμένες αγελάδες

Κάθε σταγόνα του γάλακτος για βρέφη και μικρά παιδιά ξεκινά από τις αγελάδες μας, οι οποίες επιλέγονται προσεκτικά από τους αγρότες μας με βάση την υγεία, την ποιότητα και τη σύνθεση του γάλακτος. Χρησιμοποιώντας αισθητήρες λαιμού, οι αγρότες μας παρακολουθούν στενά την υγεία κάθε αγελάδας και την καθημερινή τους δραστηριότητα, όπως τα βήματα που έχουν κάνει, τις περιόδους ανάπαυσης και την πρόσληψη τροφής. Αυτή η ολοκληρωμένη διαδικασία επιτρέπει στους αγρότες μας να βελτιστοποιούν την ευημερία κάθε αγελάδας, η οποία είναι το κλειδί για τη συνεπή παραγωγή υψηλής ποιότητας γάλακτος NOVAS™.

Προσαρμοσμένες ζωοτροφές στις διατροφικές ανάγκες κάθε αγελάδας

Οι αγρότες μας προετοιμάζουν προσεκτικά τη τροφή για κάθε αγελάδα με βάση τη φυσιολογική της κατάσταση, αναλύοντας τη μακροθρεπτική σύνθεση του γάλακτος τους για να καλύψει τις διατροφικές τους ανάγκες. Κάθε αγελάδα λαμβάνει μια ισορροπημένη και προσαρμοσμένη διατροφή που περιλαμβάνει χόρτο σίκαλης και καλαμπόκι που καλλιεργούνται στις φάρμες μας. Όλες αυτές οι σχολαστικές προετοιμασίες γίνονται έτσι ώστε να μπορούμε να παράγουμε συνεχώς υψηλής ποιότητας γάλα NOVAS™. Αυτή είναι μια από τις πολλές ιδιότητες που ξεχωρίζουν το γάλα NOVAS™ στον ευρωπαϊκό κλάδο βρεφικών και νηπιακών γαλάτων σε σκόνη.

Ανακαλύψτε τα πρόσθετα οφέλη από την επιλογή των γαλάτων Friso

TrackEasy
Με το TrackEasy, μπορείτε να παρακολουθήσετε το πλήρες ταξίδι του γάλακτος από τη συλλογή του μέχρι το τελικό του στάδιο και να διασφαλίσετε ότι το προϊόν σας είναι αυθεντικό, ασφαλές στην κατανάλωση του και υψηλής ποιότητας.
Μάθετε περισσότερα

Αεροστεγής συσκευασία
Βελτιωμένο αεροστεγές προστατευτικό καπάκι για τη διατήρηση του γάλακτος και την αποφυγή επιμολύνσεων.