Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Friso TrackEasy

Ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθήσεις το ταξίδι της συσκευασίας Friso,
μέχρι να φτάσει στα χέρια σου.

Ο ποιοτικός έλεγχος και η ιχνηλασιμότητα του γάλακτος αποτελεί προτεραιότητα για τη Friesland Campina. Κάθε συσκευασία γάλακτος Friso μπορεί να εντοπιστεί από εκεί που ξεκίνησε. Το Friso TrackEasy αποτελεί παράδειγμα αυτής της δέσμευσης για διαφάνεια και ποιότητα, προσφέροντας σιγουριά σε κάθε βήμα.

Υψηλή ποιότητα από τη φύση...στο ποτήρι

Μέσα από το TrackEasy παρακολουθούμε με απόλυτη διαφάνεια, βήμα βήμα τον μοναδικό κύκλο παραγωγής και τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται σε όλα τα στάδια παραγωγικής διαδικασίας των βρεφικών και νηπιακών γαλάτων Friso, από τη φύση… στο ποτήρι.

Μπορείτε να ελέγξετε τον τοπικό καιρό, την ποιότητα του αέρα σε πραγματικό χρόνο και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις φάρμες, τις επιθεωρήσεις του γάλακτος και την ημερομηνία συλλογής του.

Μπες από το κινητό σου, σκάναρε τον κωδικό QR code στο κάτω μερος της συσκευασίας Friso και... το ταξίδι ξεκινάει! 

Ανακαλύψτε το ταξίδι της συσκευασίας Friso, από τη φύση... στο ποτήρι!

Θέλετε να παρακολουθείτε στενά όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας του γάλακτος  για να σιγουρευτείτε για την ασφάλεια και τον ποιοτικό της έλεγχο;

Με περισσότερα από 150 χρόνια τεχνογνωσίας στα γαλακτοκομικά προϊόντα, βασιζόμαστε στην καινοτόμο και βασισμένη σε δεδομένα τεχνολογία για την παρακολούθηση της κατάστασης και της ποιότητας του γάλακτος. Δεσμευόμαστε να φροντίζουμε επιστάμενα την υγεία των αγελάδων μας και να παράγουμε ασφαλές και υψηλής ποιότητας γάλα!

Σταθερή ποιότητα σε κάθε συσκευασία Friso

Με τα προϊόντα Friso, δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα. Γι' αυτό, από τη συλλογή  του γάλακτος μέχρι την παραγωγή και την εξαγωγή, εφαρμόζουμε αυστηρά μέτρα ποιοτικού ελέγχου σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Τα εργοστάσια παραγωγής Friso έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το σύστημα  FSSC22000. Όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα εσωτερικά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων της FrieslandCampina, τα οποία βασίζονται πλήρως στους κανονισμούς της ΕΕ για την ασφάλεια των τροφίμων και τα Διεθνή Πρότυπα Υγιεινής Τροφίμων CODEX. Τα εσωτερικά μας αυστηρά πρότυπα ασφάλειας τροφίμων καλύπτουν διάφορες πτυχές, όπως η ποιότητα των τελικών προϊόντων μας, η ασφάλεια των τροφίμων και τα μέτρα ποιότητας που εφαρμόζονται στις μονάδες παραγωγής μας, καθώς και η τήρηση αυστηρών πρακτικών υγιεινής.

Συχνές ερωτήσεις: Ιχνηλασιμότητα και ποιοτικός έλεγχος γάλακτος

 • Τι είναι η ιχνηλασιμότητα στην παραγωγή και γιατί είναι σημαντική;

  Η ιχνηλασιμότητα είναι η ικανότητα παρακολούθησης κάθε διαδικασίας που εμπλέκεται στην παραγωγή και τη διανομή ενός προϊόντος. Παρέχει μια ολοκληρωμένη καταγραφή της διαδρομής ενός προϊόντος από όπου προέρχονται αρχικά τα συστατικά μέχρι τους ελέγχους διασφάλισης ποιότητας που πέρασε. Όλα αυτά είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων ασφάλειας και ποιότητας του προϊόντος.

 • Πώς διασφαλίζουν οι κατασκευαστές την ιχνηλασιμότητα και τον ποιοτικό έλεγχο από άκρο σε άκρο;

  Η ιχνηλασιμότητα του γάλακτος έχει εξελιχθεί σημαντικά με την πρόοδο της τεχνολογίας. Με την ενσωμάτωση συστημάτων barcode, κωδικών QR, ακόμη και τεχνολογίας blockchain, ολόκληρη η αλυσίδα εφοδιασμού, από την προμήθεια συστατικών έως τον πωλητή λιανικής, μπορεί να παρακολουθείται σε πραγματικό χρόνο. Πληροφορίες όπως ο αριθμός παρτίδας παραγωγής, η ημερομηνία λήξης, ακόμη και συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις εγκαταστάσεις, είναι εύκολα προσβάσιμες με μια απλή σάρωση. Αυτό το υψηλό επίπεδο διαφάνειας εγγυάται ότι οι πληροφορίες που παρέχονται στους καταναλωτές είναι ακριβείς και αυθεντικές.

 • Πώς γίνεται η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας ;

  Η διαδικασία παραγωγής των γαλάτων Friso περιλαμβάνει πολλαπλά στάδια, από την προμήθεια γάλακτος από τους γαλακτοπαραγωγούς μας, μέχρι τον τελικό προορισμό του στα ράφια των λιανοπωλητών. Συστήματα αιχμής βοηθούν στην παρακολούθηση της διακίνησης του γάλακτος μέσω των κέντρων διανομής, διασφαλίζοντας αποτελεσματικότητα και ασφάλεια στην αλυσίδα μεταφοράς.

 • Υπάρχουν μέτρα για την επαλήθευση τρίτων φορέων και τη συμμόρφωση με τα παγκόσμια πρότυπα;

  Βεβαίως. Στην Ολλανδία, οι πιστοποιήσεις από τρίτους φορείς είναι μια τυπική πρακτική και έχουν υιοθετηθεί από το Friso και τους γαλακτοπαραγωγούς μας. Αυτοί οι ανεξάρτητοι έλεγχοι, σε συνδυασμό με την αυστηρή τήρηση των παγκόσμιων προτύπων, διασφαλίζουν ότι η ιχνηλασιμότητα του γάλακτος μας δεν είναι απλώς ένας ισχυρισμός, αλλά ένα πιστοπιημένο γεγονός.

 • Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση του TrackEasy;

  Το Friso TrackEasy παρέχει συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τις φάρμες, τη συλλογή γάλακτος, τη διαδικασία παραγωγής, τους ποιοτικούς ελέγχους και την εξαγωγή του. Με τη βοήθεια του, οι γονείς  μπορούν να είναι σίγουροι για τα παρακάτω:

  Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο: Μόλις συσκευαστεί το γάλα Friso, είναι ανιχνεύσιμo  μέσω του TrackEasy, παρέχοντας ενημερωμένες πληροφορίες για τους καταναλωτές.

  Ασφάλεια και εμπιστοσύνη: Τα προηγμένο συστημα TrackEasy προστατεύει τα δεδομένα, διασφαλίζοντας ότι μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό μπορεί να έχει πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες.

  Μια εμπειρία φιλική προς το χρήστη: Το TrackEasy έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον καταναλωτή, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση και την κατανόηση του ταξιδιού του γάλακτος Friso, μέχρι να φτάσει στα χέρια του.

  Αξιοπιστία & Υπευθυνότητα: Κάθε βήμα στην εφοδιαστική αλυσίδα καταγράφεται, για να παρέχεται ένα πλήρες και πιστοποιημένο ιστορικό του προϊόντος.