Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Frisogrow plus+

 • Ρόφημα γάλακτος σε σκόνη για παιδιά 3 - 5 ετών


  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  Το Frisogrow plus+ είναι ρόφημα γάλακτος σε σκόνη για παιδιά ηλικίας από 3 έως 5 ετών και αποτελεί μέρος ενός πλήρους και ισορροπημένου διαιτολογίου. H προηγμένη σύνθεσή του Frisogrow plus+ περιέχει βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα τα οποία συμβάλλουν στην κάλυψη των ιδιαίτερων διατροφικών αναγκών της παιδικής ηλικίας και συντελούν στη σωστή νοητική και σωματική ανάπτυξη. Πιο συγκεκριμένα είναι πλούσιο σε ασβέστιο, βιταμίνη D και φωσφόρο τα οποία είναι απαραίτητα για την υγιή ανάπτυξη των οστών, καθώς και σε σίδηρο, ο οποίος συμβάλλει στην φυσιολογική γνωσιακή ανάπτυξη των παιδιών.
Frisogrow plus+

Συχνές Ερωτήσεις

 • Πώς μπορώ να προετοιμάσω το Frisogrow plus+ για το παιδί μου;

  Σε 1 ποτήρι με 180ml νερό, προσθέτετε 5 μεζούρες Frisogrow® plus+ και ανακατεύετε καλά (200ml έτοιμο προς κατανάλωση ρόφημα γάλακτος). Το Frisogrow® plus+ διαλύεται εύκολα σε κρύο ή χλιαρό νερό. Η θερμοκρασία του νερού δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 40⁰C, για να παραμείνουν ενεργά ωφέλιμα γαλακτικά βακτήρια. Το ρόφημα θα πρέπει να καταναλώνεται μέσα σε μία ώρα από τη στιγμή προετοιμασίας του.

  Πίνακας Δόσεων Διατροφής

  frisogrow-plus-3-5-FAQ

 • Πόσα ποτήρια Frisogrow plus+ πρέπει να πίνει το παιδί μου;

  Γενικότερα συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας για τη φροντίδα και τη διατροφή του παιδιού σας.

 • Γιατί υπάρχει σχηματισμός φυσαλίδων αέρα μετά την παρασκευή του γάλακτος και την ανακίνηση του στο μπιμπερό;

  Όταν το γάλα ανακινείται σε ένα μπιμπερό πάντα παράγει φυσαλίδες, οι οποίες εξαφανίζονται τελικά. Είναι καλύτερο να στροβιλίζετε ή ανακινείτε ελαφρά το μπουκάλι οριζόντια και όχι κάθετα. Αυτό μειώνει την παραγωγή των φυσαλίδων αέρα.
  Για περισσότερες πληροφορίες τη χρήση των προϊόντων μας μπορείτε να καλέσετε δωρεάν στη γραμμή καταναλωτών 800-11-668-668

 • Μπορεί το γάλα σε σκόνη να παρασκευάζεται με κρύο νερό;

  Είναι απολύτως απαραίτητο για την υγεία του παιδιού σας να ακολουθείτε τις οδηγίες παρασκευής που αναγράφονται στη συσκευασία, καθώς και τη συμβουλή του παιδιάτρου σας. Διαλύεται εύκολα σε κρύο ή χλιαρό νερό. Η θερμοκρασία του νερού δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 40⁰C, για να παραμείνουν ενεργά ωφέλιμα γαλακτικά βακτήρια.
  Θα πρέπει να καταναλώνεται μέσα σε μία ώρα από τη στιγμή προετοιμασίας του.

 • Όταν το παιδί μου φτάσει 5 ετών, μπορεί να συνεχίσει με το Frisogrow plus+;

  Το παιδί σας μπορεί ακόμα να συνεχίσει με το Frisogrow® Plus + διατηρώντας τη διατροφική συνήθειά του να πίνει γάλα, αν και η συνιστώμενη ηλικία για το Frisogrow® Plus είναι μεταξύ των ηλικιών 3-5 ετών. Σε αυτή την ηλικία το γάλα αποτελεί μέρος μίας μεικτής διατροφής.
  Γενικότερα συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας για τη διατροφή και τη φροντίδα του παιδιού σας.

 • Ποια είναι η διάρκεια ζωής του Frisogrow plus+;

  Από τη στιγμή που ανοιχθεί η συσκευασία διατηρείται έως και 4 εβδομάδες με καλά κλεισμένο καπάκι σε ξηρό και δροσερό περιβάλλον. Ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες αποθήκευσης της συσκευασίας.

  Η διάρκεια ζωής μιας κλειστής συσκευασίας είναι 2 χρόνια.

 • Τι θα συμβεί αν το παιδί μου εξακολουθεί να έχει προβλήματα προσαρμογής στη μετάβαση τύπου γάλακτος;

  Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας.