Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
sing

Τραγουδήστε!

Δεν υπάρχει τίποτε πιο απολαυστικό από το να Ανακαλύπτετε μαζί περισσότερες εμπειρίες τραγουδώντας ένα τραγούδι συντροφιά με το παιδί σας! Πρόκειται για μια εξαιρετικά ευεργετική δραστηριότητα για την ενδυνάμωση των δεσμών ανάμεσά σας, καθώς τα διάφορα χαρούμενα τραγουδάκια θα βοηθήσουν το παιδί σας να εμπλουτίσει το λεξιλόγιό του και να αναπτύξει επίσης τις αναγνωστικές του ικανότητες! Γιατί, όμως, να τραγουδάτε μόνο μαζί, ενώ μπορείτε να κάνετε τόσα άλλα με αφορμή τη μουσική – όπως το να χορέψετε, να στήσετε μια οικογενειακή παράσταση, ή ακόμα και να δημιουργήσετε το δικό σας συγκρότημα!

Τα παπάκια στη σειρά!

Αυτός είναι ένας πολύ απλός χορός και μπορείτε να τον κάνετε οποιαδήποτε στιγμή. Είναι ένα εύκολο και γνώριμο τραγουδάκι  για να μάθετε στο παιδί σας τους στίχους και τις χορευτικές κινήσεις. Όταν το μικρό σας εξοικειωθεί με τα λόγια και την κίνηση, χορέψτε το παρέα!  Να τραβήξετε βίντεο, για να το δείξετε μετά σε όλη την υπόλοιπη οικογένεια.

Το συγκρότημα σας

Τώρα που ξέρετε να χορεύετε και να τραγουδάτε, μπορείτε να δώσετε μια κανονική συναυλία!  Κόψτε χαρτόνια σε σχήμα κιθάρας, πάρτε μερικά μεταλλικά κουτάκια και κουταλάκια για ντραμς και μετατρέψτε το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης σε αυτοσχέδιο μικρόφωνο για το παιδί σας! 
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας καταχειροκροτήσουν!