Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για τα βρέφη
Ο μητρικός θηλασμός συνιστά την καλύτερη διατροφή για την υγιή ανάπτυξη και εξέλιξη των βρεφών.
Ο αποκλειστικός θηλασμός για 6 μήνες είναι ο βέλτιστος τρόπος διατροφής των βρεφών. Μετά, τα βρέφη θα πρέπει να λαμβάνουν συμπληρωματικές τροφές με συνεχόμενο θηλασμό μέχρι τα δύο έτη.
Μη αναγκαία εισαγωγή θήλαστρου (μπιμπερό), μερικώς ή πλήρως, ή λοιπών συμπληρωματικών τροφίμων και ποτών ενδέχεται να έχει αρνητικές και μάλιστα μη αναστρέψιμες συνέπειες στον θηλασμό. Οι μητέρες θα πρέπει να συμβουλευτούν τον γιατρό τους και να αναλογιστούν τις κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες, πριν αποφασίσουν να χορηγήσουν υποκατάστατα μητρικού γάλακτος ή αν δυσκολεύονται με τον θηλασμό.
Οι οδηγίες χρήσης, προετοιμασίας και αποθήκευσης υποκατάστατων μητρικού γάλακτος ή λοιπών συμπληρωματικών τροφών και ποτών θα πρέπει να ακολουθούνται με τη δέουσα επιμέλεια, δεδομένου ότι η μη ορθή ή μη αναγκαία χρήση συνεπάγεται κίνδυνο για την υγεία.

Frisomum DualCare+

  • Ρόφημα γάλακτος σε σκόνη για εγκυμονούσες και θηλάζουσες μητέρες


    Το νέο ρόφημα γάλακτος σε σκόνη FRISOMUM ® DUALCARE+® είναι ένα υγιεινό συμπλήρωμα διατροφής, ειδικά σχεδιασμένο για να φροντίζει τις εγκυμονούσες και τις θηλάζουσες μητέρες. Με δύο ποτήρια ημερησίως (2x200ml)καλύπτει σε σημαντικό βαθμό τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Πλούσιο σε Φολικό οξύ, Ασβέστιο, Σίδηρο & Ασβέστιο
frisomum_280319

vf

Προσφέρει ισορροπημένη ποσότητα ενέργειας (76 kcal ανά 100ml προϊόντος)

vf

Διαθέτει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. (GI = Glycemic Index)

3

Έχει υπέροχη γεύση Μέλι-Βανίλα που θα λατρέψετε διπλά!

Οδηγίες Παρασκευής

Σε ένα ποτήρι με 180ml νερό, προσθέτετε 4 μεζούρες FRISOMUM ® DUALCARE+® και ανακατεύετε καλά (200ml έτοιμο προς κατανάλωση ρόφημα γάλακτος).
Η θερμοκρασία του νερού δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 40ο C για να παραμείνουν ενεργά τα ωφέλιμα γαλακτικά βακτήρια.

vf